Couponcode bol& andere kortingscodes

bol couponcode

Dagelijks zijn vele mensen op zoek naar een bol.com kortingscode en een overzicht van alle acties en aanbiedingen van deze populaire online winkel. De Couponcode Man verzamelt alle Bol couponcodes en aanbiedingen en geeft ze overzichtelijk weer.

Een overzicht als dit bestond er nog niet, dus we hopen dat je blij bent met de bol couponcode man.

Nieuw: Vanaf nu vind je ook kortingscodes van geselecteerde topwinkels zoals Zalando en Dell op deze site.

Veel online shopplezier!

Misschien weet niet iedereen het meer, maar Bol.com is van origine toch echt een online boekenwinkel. Met de aftrap van de Nationale Boekenweek 2012, geeft Bol dan ook het startsein voor een prachtige week vol kortingen op Nederlandse boeken.


Het Boekenweekgeschenk 2012

De Boekenweek 2012 draait om het thema ‘Vriendschap in al zijn verschijningsvormen’. De Belgische schrijver Tom Lanoye heeft rond dit thema het Boekenweekgeschenk getiteld ‘Heldere Hemel’ geschreven. Bij Bol.com krijg je dit boek cadeau bij je bestelling van Nederlandstalige boeken met een minimum bestelwaarde van in totaal €12,50.

Meer Boekenweek acties

Het Boekenweekgeschenk cadeau is zeker nog niet alles. Zo worden alle Nederlandse boeken tot en met 24 maart gratis verzonden door Bol. Ook vind je een prachtige selectie van Bestsellers voor maar €10. Voor wie boeken graag digitaal leest is er ook een mooie actie, te weten 2+1 e-books gratis.

Kortom, de week van het Nederlandse boek wordt uitgebreid gevierd door Bol.com. Klik snel op de bovenstaande balk om naar de actiepagina te gaan.

Dit artikel is geplaatst in Gratis verzendkosten bol, Korting bol Boeken, Uitgelicht en geschreven door de CouponcodeMan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek op onderwerp