Couponcode bol& andere kortingscodes

bol couponcode

Dagelijks zijn vele mensen op zoek naar een bol.com kortingscode en een overzicht van alle acties en aanbiedingen van deze populaire online winkel. De Couponcode Man verzamelt alle Bol couponcodes en aanbiedingen en geeft ze overzichtelijk weer.

Een overzicht als dit bestond er nog niet, dus we hopen dat je blij bent met de bol couponcode man.

Nieuw: Vanaf nu vind je ook kortingscodes van geselecteerde topwinkels zoals Zalando en Dell op deze site.

Veel online shopplezier!

Mila Kunis

Herken jou miss perfect en date nooit meer met de verkeerde!


Talloze dates achter de rug maar je bent haar nog niet tegen gekomen. De perfecte vrouw vinden is echter een stuk makkelijker dan je denkt, mits je rekening houdt met de volgende 9 punten.

Je droomvrouw:

1. Is 2 tot 4 jaar jonger. Recent onderzoek van Journal of Sex heeft aangetoond dat mannen gelukkiger in hun relatie zijn als hun vriendin jonger is.

2. Heeft een stralende glimlach. We vinden vrouwen een stuk aantrekkelijker als ze glimlachen. Onderzoekers hebben een groep mannen gevraagd om vrouwen te beoordelen aan de hand van verschillende foto’s waaruit bleek dat mannen zich voornamelijk aangetrokken voelen tot vrouwen die lachen. Andersom geven vrouwen juist de voorkeur aan mannen met een serieuzere gezichtsuitdrukking, just to let you know.

3. Heeft grote borsten. Onderzoekers hebben onderzoek gedaan naar de sociosexuele oriëntatie van de man, deze heeft invloed op de manier waarop je de aantrekkelijkheid van de borstgrootte beoordeelt. Het resultaat: mannen die geen langdurige relatie hebben beoordelen grotere borsten aantrekkelijker!

4. Lacht om je grappen,ook de slechte grappen. Wij mannen voelen ons meer aangetrokken tot een vrouw als ze om onze grappen lacht. Daarbij hechten we ook veel waarde aan de humor van onze vriendin.

5. Heeft lange benen. Kleine voeten en smalle heupen.
Mannen geven de voorkeur aan vrouwen met langere benen. Tijdens het onderzoek hiernaar werden gezichten van vrouwen vervormd op foto’s waarna de mannen moesten aangeven welke zij het aantrekkelijkst vonden. Hieruit bleek dat de kans 8x groter is dat een man kiest voor een vrouw met lange benen.
Tijdens hetzelfde onderzoek werd ook gekeken naar de beoordeling van mannen over de schoenmaat van vrouwen. Mannen kiezen 4x vaker voor een vrouw met een kleine schoenmaat omdat we dit aantrekkelijker en vrouwelijker vinden.
En dan de laatste van dit onderzoek: vrouwen met smalle heupen worden 11 keer vaker als aantrekkelijk bevonden. Waarschijnlijk omdat dit wordt gelinkt aan een gezonde jeugd en goede genen.

6. Draagt rood. Wetenschappelijk bewezen en we komen er dus niet onderuit maar mannen vinden de kleur rood aantrekkelijk en het maakt ons helemaal niets uit of dit een rode jurk, rode lingerie of rode lippenstift is.

7. Is intelligent. Mannen zijn meer tevreden over hun relatie als hun partner het zelfde opleidingsniveau heeft. Maar let op: uit onderzoek blijkt dat mannen minder gelukkig zijn in een huwelijk waar de vrouw kostwinner is.

8. Heeft een eigen carrière. Het merendeel van de mannen geeft de voorkeur aan een vrouw die financieel onafhankelijk is in een relatie.

9. Heeft bruin haar. We beschouwen brunettes niet alleen als intelligenter en toegankelijker maar we zien hen ook als betrouwbare en stabiele personen. Dit is de conclusie uit een onderzoek waarbij mannen foto’s hebben beoordeeld van dezelfde vrouw met verschillende haarkleuren: bruin, blond en rood. Hieruit blijkt ook dat we brunettes fysiek aantrekkelijker vinden.

Dit artikel is geplaatst in bol acties, Topactie, Uitverkoop en geschreven door de CouponcodeMan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek op onderwerp