Couponcode bol& andere kortingscodes

bol couponcode

Dagelijks zijn vele mensen op zoek naar een bol.com kortingscode en een overzicht van alle acties en aanbiedingen van deze populaire online winkel. De Couponcode Man verzamelt alle Bol couponcodes en aanbiedingen en geeft ze overzichtelijk weer.

Een overzicht als dit bestond er nog niet, dus we hopen dat je blij bent met de bol couponcode man.

Nieuw: Vanaf nu vind je ook kortingscodes van geselecteerde topwinkels zoals Zalando en Dell op deze site.

Veel online shopplezier!

De zomer is weer voorbij en dus komt bol met nieuwe acties die passen bij de herfst. De CouponcodeMan zet ze op een rijtje.

Klik hier voor de bol acties

(Geen couponcode nodig)

Als je op de bovenstaande witte balk drukt kom je op de bol.com opruimingspagina. De kortingen lopen daar hoog op! Denk aan 75% korting op Engelstalige boeken, 65% korting op DVD en Blu-Ray en tot 80% voordeel op Beeld en Geluid.

Tot 40% korting op het hele assortiment van Nivea

Om de nieuwe afdeling ‘Mooi & Gezond’ te vieren heeft bol een mooie actie opgezet in samenwerking met Nivea. Hoe meer artikelen je bestelt van het verzorgingsmerk, hoe meer korting je krijgt. Bestel je 1 product, dan krijg je 10% bol korting, bij 2 artikelen 20%, 3 artikelen 30% en bij 4 artikelen zelfs 40% korting op het orderbedrag. Druk op het onderstaande plaatje om naar de Nivea actiepagina te gaan:

Nivea bij Bol

Tot 20% stapelkorting op spullen uit het Baby- en Peuterassortiment

Stapelkorting is het toverwoord in de maand september, want ook bij de Baby- en Peuterafdeling van bol.com is het korting stapelen. Het voordeel loopt op met het aantal artikelen dat je bestelt; 10% bij 2 artikelen, 15% bij 3 artikelen en 20% bij 4 artikelen. Druk op het plaatje voor alle aanbiedingen:

Korting baby speelgoed

Prachtige aanbiedingen dus in de maand september, en het is leuk om te zien dat bol steeds meer verschillende producten in het assortiment krijgt en een compleet online warenhuis aan het worden is.

Dit artikel is geplaatst in bol acties, Uitgelicht en geschreven door de CouponcodeMan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek op onderwerp