Couponcode bol& andere kortingscodes

bol couponcode

Dagelijks zijn vele mensen op zoek naar een bol.com kortingscode en een overzicht van alle acties en aanbiedingen van deze populaire online winkel. De Couponcode Man verzamelt alle Bol couponcodes en aanbiedingen en geeft ze overzichtelijk weer.

Een overzicht als dit bestond er nog niet, dus we hopen dat je blij bent met de bol couponcode man.

Nieuw: Vanaf nu vind je ook kortingscodes van geselecteerde topwinkels zoals Zalando en Dell op deze site.

Veel online shopplezier!

Nu het EK 2012 in een grote deceptie is geeindigd voor Nederland, verzacht Bol gelukkig de pijn met een aantal hele mooie acties en met zeer goed nieuws op het gratis verzenden front.

Naar alle Bol aanbiedingen

(Geen couponcode nodig)

Voordat we naar de acties gaan en om in de ‘After-Ek sfeer’ te blijven, eerst een grappige collage van Balotelli die ik tegen kwam:):

Balotelli EK

Alle After-EK aanbiedingen

Allereerst heeft Bol.com besloten dat alle bestellingen met een waarde van meer dan €20 gratis worden verzonden. Het maakt dus niet uit of het nou een boek van €20 of een breedbeeld TV van €1000 is. Ook nieuw is de dag- en nacht klantenservice. Vanaf nu is de Bol klantenservice 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.

Hieronder noem ik een aantal van de beste aanbiedingen die te bereiken zijn via de aanbiedingen pagina. Om naar deze pagina te gaan druk je op de bovenstaande witte balk of druk je op de plaatjes om direct naar de juiste pagina te gaan.

25 Zomerse Topaanbiedingen op Elektronica

Bol heeft 25 artikelen uitgezocht en geeft daar enorme kortingen op. De artikelen varieëren van telefoons tot laptops tot printers:

Top 25 elektronica Bol
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Wees er snel bij, want voor deze actie geldt op=op. Als je op zoek bent naar goedkope elektronica, kijk dan ook eens bij de Dell kortingscodes.

Summersale met kortingen tot 75%

Op zo’n beetje alles wat je nodig hebt voor de vakantie geeft Bol flinke kortingen. Wat voorbeelden? Wat dacht je van €50 tankgeld bij aankoop van een TomTom? 3 Nederlandse of Engelse boeken voor €20? Reisgidsen met korting tot 30% Vakantiespeelgoed met kortingen tot 70%? Bekijk alle artikelen van de summersale door op de onderstaande button te klikken:

Summersale Bol plaatje

Dit artikel is geplaatst in Uitgelicht en geschreven door de CouponcodeMan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek op onderwerp