Couponcode bol& andere kortingscodes

bol couponcode

Dagelijks zijn vele mensen op zoek naar een bol.com kortingscode en een overzicht van alle acties en aanbiedingen van deze populaire online winkel. De Couponcode Man verzamelt alle Bol couponcodes en aanbiedingen en geeft ze overzichtelijk weer.

Een overzicht als dit bestond er nog niet, dus we hopen dat je blij bent met de bol couponcode man.

Nieuw: Vanaf nu vind je ook kortingscodes van geselecteerde topwinkels zoals Zalando en Dell op deze site.

Veel online shopplezier!

Speciale actiecode Centerparcs voor zeer hoge korting

Scroll meteen naar beneden voor de laatste actiecode Centerparcs of lees verder…

Nu de vakantie voor de deur staat is het weer tijd om te beslissen waar de reis heen gaat. Met de huidige economische crisis is het voor veel mensen niet mogelijk om een verre reis naar de zon te maken. Een luxe strandvakantie zit er dit jaar voor veel mensen daarom niet meer in.  Wees gerust, wij hebben de oplossing voor je! Genieten voor jong en oud. Een vakantie waar de kinderen zeker niet vergeten zullen worden. Het is belangrijk dat iedereen kan genieten van een welverdiende vakantie na een jaar van hard werken en drukke schoolperiodes.

Het logo van actiecode CenterparcsDe CouponCodeMan komt met een zeer voordelige actiecode Centerparcs voor alle vakantiegangers. Sta je er wat sceptisch tegenover om een vakantie zo dichtbij huis te boeken? Dat is absoluut niet nodig! Centerparcs heeft voor ieder wat wils. Diverse types vakantiehuisjes met genoeg activiteiten voor volwassenen, kinderen en 55+ers.

De CouponCodeMan heeft zelf gekozen voor een vakantie in een boomhut. Hoog boven in de bomen puur genieten van de natuur, terwijl de kinderen lekker kunnen spelen en meedoen aan diverse kinderprogramma’s. Als de kinderen plezier hebben dan kunnen wij ook heerlijk ontspannen op vakantie! Speciaal voor de kinderen zijn er zelfs “kindercottages”. Voor de ouders een luxe vakantiehuisje, maar de kinderslaapkamers zijn één groot speelparadijs. Met diverse vakantiehuisjes, appartementen of zelfs luxe woonboten is er voor iedere vakantieganger de juiste verblijfplaats te vinden. Veel mensen denken dat Center Parcs alleen in Nederland zit, maar met vakantieparken in Duitsland, Frankrijk, België en Engeland kun je ook buiten de landsgrenzen genieten van een welverdiende vakantie. De CouponCodeMan wil de kortingscode Centerparcs dan ook graag met jullie delen!

Centerparcs kortingcode

De volgende actiecode Centerparcs gelden tot en met 31 maart 2013.

Maak nu gebruik van deze vroegboekkorting en boek minimaal 60 dagen van tevoren om van deze actiecode Centerparcs gebruik te maken. Krijg een vroegboekkorting tot 20% met €25 euro extra korting  met de volgende code:Jonge gezinnen met kinderen en 55+ers kunnen gebruik maken van een extra Jonge gezinnen-, kinderen-, of 55+ korting. Bovenop de vroegboekkorting tot 20% met €25 euro extra korting komt dan nog eens 15% extra korting met de volgende actiecode Centerparcs:


Hoe de actiecode Centerparcs te gebruiken?

1. Klik op de juiste code die hoort bij uw gezinssamenstelling
2. Klik op “Boek hier”
3. Vul tijdens het boeken bij uw gegevens de juiste actiecode in

Over Centerparcs

In 1968 werd het eerste vakantiepark onder de naam “Sporthuis Centrum” geopend. Een naam die door velen tot op de dag van vandaag nog steeds gebruikt wordt. Vanaf dat jaar werden er in rap tempo in binnen- en buitenland vakantieparken geopend. In 1986 werd de naam gewijzigd naar het huidige Center Parcs.

Center Parcs biedt vakantieaccomodaties voor jong en oud. Van rustig gelegen vakantiehuisjes in een bosrijke omgeving tot appartementen aan het strand of in een drukke stad. Voor elk type vakantieganger een vakantie om nooit te vergeten. Elk vakantiepark beschikt bovendien over een subtropisch zwembad en diverse recreatiemogelijkheden voor de kinderen.

Met de kortingscode Centerparcs van CouponCodeMan beleef je een vakantie om nooit te vergeten!

Centerparcs 2012 plaatje

Zoek op onderwerp