Couponcode bol& andere kortingscodes

bol couponcode

Dagelijks zijn vele mensen op zoek naar een bol.com kortingscode en een overzicht van alle acties en aanbiedingen van deze populaire online winkel. De Couponcode Man verzamelt alle Bol couponcodes en aanbiedingen en geeft ze overzichtelijk weer.

Een overzicht als dit bestond er nog niet, dus we hopen dat je blij bent met de bol couponcode man.

Nieuw: Vanaf nu vind je ook kortingscodes van geselecteerde topwinkels zoals Zalando en Dell op deze site.

Veel online shopplezier!

bol.com Boeken

Koop al je boeken via bol.com!

Ben je wel eens bij een boekenwinkel geweest met meer dan 5 miljoen boeken? Zo nee, dan heb je nog nooit een bezoekje gebracht aan de boekenafdeling van bol.com. Je vindt er namelijk echt meer dan 5 miljoen boeken in elke denkbare categorie.

Allereerst is er een eigen pagina voor Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse, Spaanse en Turkse boeken. Zo zie je snel wat per taal de populairste boeken en aanbiedingen zijn en vind je sneller waar je naar op zoek bent. Leuk weetje: voor de 100 populairste Nederlandse boeken geldt altijd gratis verzending bij bol.com.

>>Bekijk nu de Top 100 Nederlandse boeken die gratis worden verzonden!

De bol boeken afdeling bestaat natuurlijk uit meer afdelingen:

De bol Boeken outlet

Op zoek naar een mooi dealtje op boekengebied? De bol boeken koopjeshoek is de plek voor jou. Je vindt er bijvoorbeeld toptitels voor onder de €5 en de beste aanbiedingen.

Bol Boeken koopjeshoekKlik op het plaatje hierboven om naar de Koopjeshoek te gaan.

Bol korting op studieboeken

Als je nog niet bij Bol je studieboeken koopt, dan mis je wat. bol werkt namelijk met de formule ‘Altijd 5% korting op nieuwe studieboeken en tot 50% korting op tweedehands studieboeken’ en dat kan toch behoorlijk schelen met die peperdure studieboeken. De zoekfunctie van de bol.com studieboeken afdeling is geweldig. Je kunt in een keer je hele boekenlijst met ISBN-nummers invullen en kijken wat er aanwezig is. Losse titels zoeken is natuurlijk ook mogelijk via titel, auteur of ISBN-nummer.

Bol Tweedehands Boeken

Maakt het je niet zoveel uit of je boeken hagelnieuw zijn als je ze koopt, dan is tweedehands kopen zeker een optie. Dat hoeft niet meer op stoffige marktjes, want het kan ook veilig en betrouwbar via Bol! Zowel kopen als verkopen is mogelijk, bol.com biedt het platform aan en zorgt dat het kopen en verkopen soepel verloopt: bestellen, betalen en factureren verloopt via Bol. Met de handige 2eHands Waardemeter check je van tevoren wat je boeken of andere producten zoals games, Dvd’s en Cd’s waard zijn voordat je ze in de verkoop zet. Voor kopers is de reputatie van verkopers zichtbaar voor meer transparantie.

Digitale boeken

Met de stormachtige toename van het aantal verkochte E-readers en tablet computers neemt ook de behoefte aan digitale boeken toe. Boeken downloaden en lekker vanuit je luie stoel lezen op je E-reader of iPad kan via Bol en het bestand van meer dan 10.000 E-books. Digitale boeken zijn goedkoper dan papieren boeken en bovendien scheelt het een hele hoop papier, wat het niet alleen lichter maakt om boeken mee te nemen, maar ook nog eens beter voor het milieu.

Speciaal voor E-books aangkocht bij Bol, heeft de online shop de ‘Boekenbol App’ ontwikkeld. De app is gratis te downloaden in de iTunes en Android store en je gebruikt de app om al je bij Bol aangekochte E-books te lezen op je je Apple of Android apparaat.

Zoek op onderwerp