Couponcode bol& andere kortingscodes

bol couponcode

Dagelijks zijn vele mensen op zoek naar een bol.com kortingscode en een overzicht van alle acties en aanbiedingen van deze populaire online winkel. De Couponcode Man verzamelt alle Bol couponcodes en aanbiedingen en geeft ze overzichtelijk weer.

Een overzicht als dit bestond er nog niet, dus we hopen dat je blij bent met de bol couponcode man.

Nieuw: Vanaf nu vind je ook kortingscodes van geselecteerde topwinkels zoals Zalando en Dell op deze site.

Veel online shopplezier!

Je had het misschien al voorbij zien komen op tv, want ze zijn weer begonnen: de bol Bulkweken! Dit betekent tot en met 8 oktober veel voordeel.

Klik hier voor de Bulkweken acties

(Geen couponcode nodig)

Bestel je nu twee Artikelen uit de bulkcollectie dan krijg je het derde artikel gratis. De Bulkweek acties beperken zich niet tot een bepaalde productcategorie. Van elke categorie heeft bol de beste producten verzameld om mee te doen aan de actie. Tip: kijk vooral ook in het nieuwe assortiment ‘Mooi&Gezond’. Je vindt hier alles op het gebied van beauty en persoonlijke verzorging. Het is natuurlijk extra lekker om korting te krijgen op producten die je regelmatig gebruikt.

Gratis verzending

Waar je voorheen altijd een bol couponcode nodig had om je producten gratis te laten verzenden, is het tegenwoordig dat elke bestelling van minimaal €20 gratis thuis wordt gezonden. Als er een code is voor gratis verzenden (dus ook voor bestellingen onder de €20), dan vind je die hier.

Overige acties bij bol

De Bulkweken is niet de enige actie die op het moment loopt. Tot 11 november 2012 krijg je namelijk ook 40& korting op alle Nivea-artikelen. Bekijk ook de andere bol najaarsacties.

Dit artikel is geplaatst in Uitverkoop en geschreven door de CouponcodeMan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zoek op onderwerp